Over mij

Hallo mijn naam is Roos de Bruijn-Bingley en ik ben vanaf 1989 werkzaam als hondentrimster in Oud Gastel. Ik heb een man (Wout) en 2 kinderen (Dylan en Elayne) En natuurlijk onze Sealyham Terriers Kyra en Sylke.

Loopbaan

Voor mijn trimloopbaan ben ik een paar jaar als administratief medewerkster werkzaam geweest bij Hofka-Sampermans in Princehage maar ik moest noodgedwongen uitzien naar iets anders i.v.m. reorganisatie. Ik ben altijd al gek op honden geweest en als kind kroop ik bij mijn vriendin thuis gewoon bij de waakhonden in de kooi zonder dat ze iets deden. Eerst wilde ik dierenarts worden en later hondentrimster want in Etten-Leur waar ik toen woonde was ook een trimster en dat leek me geweldig, dus de stap was zo gezet. Na een gedegen opleiding in theorie en praktijk en toen ook nog je middenstand kon ik eindelijk officieel beginnen.

Nu

Inmiddels waren mijn man en ik verhuist van Etten-Leur naar Oud Gastel. Daar werkte ik eerst nog bij Menken in ploegendienst totdat mijn klantenkring wat groter zou worden. Lang hoefde ik daar niet op te wachten. Begonnen in een kamer in huis werd al snel duidelijk dat er een andere werkruimte moest komen, die werd gevonden in een aanbouw achter de garage. Hier kwam de nieuwe trimsalon die van alle gemakken voorzien was en waar de klanten goed ontvangen konden worden. Nog steeds vinden de meeste mensen mij d.m.v. Mond tot mond reclame want als iemand tevreden is werkt dat toch het beste.